Team klassement

Ook dit jaar is er een teamklassement bij de Campusloop. Dit is niet ter vervanging voor het lopen van een individuele afstand, maar biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld met wat vrienden te kijken hoe jullie als team kunnen functioneren. Het teamklassement is dat ook een echte team effort.

Regels

Als team kun je je met 4 personen inschrijven. Houd er rekening mee dat je alst team allemaal dezelfde afstand moet lopen. Je doet dan automatisch mee aan twee competities:
Snelheid: Het team dat met de snelste totale tijd over de finish komt wint. Hier zullen er prijzen te winnen zijn voor, een mannen, vrouwen en een mix team
Stijl: Het team dat het meest stijlvol gekleed is tijdens de race ontvangt ook een prijs. Denk aan outfit, attribuut of iets anders leuks. Let hierbij wel op dat je hier geen andere lopers mee verstoord.

 

Inschrijving

Naast de reguliere inschrijving via inschrijven.nl moet je je team opgeven door een mail te sturen naar campusloop.kronos@gmail.com met daarin de namen van de 4 deelnemers + de te lopen afstanden. De inschrijving hiervoor sluit tegelijk met de reguliere inschrijving.