Inschrijving open!

De inschrijvingen zijn geopend! Je kan je nu inschrijven voor de loop. enthousiasmeer ook je vrienden, want je kan ook dit jaar als een team mee doen! Voor meer info bekijk de team classificatie pagina. Voor nu rest alleen nog je alvast in te schrijven.
Tot dan!

5 april, 11de editie van de campusloop!

Maak je agena leeg! Haast je nu naar de winkel voor je nieuwste hardloops schoenen! start nu nog met trainen, want op 5 april 19.30 is het zo ver. De 11de editie van de campusloop. We hopen dat het ook dit jaar net zo’n succes wordt als voorgaande jaren. Als kers op de taart zal inschrijven dit jaar gratis zijn door een sponor deal met YER. Niks nog dat je er van kan weerhouden om dit aan je voor bij te laten gaan.  De inschrijving opent snel en we kijken uit naar je komst!

Campusloop is volgende week

Volgende week woensdag 6 april is de Campusloop. Je kunt kiezen tussen 3, 5 en 10 kilometer. De wedstrijd start om 19:00 op de UTrack Enschede. Je kunt nog inschrijven tot woensdag 6 april 13:59: onder de volgende link.

Buiten het normale klassement is er een teamklassement. Je loopt in teams van 4 waarbij alle teamleden zo dicht mogelijk bij elkaar moeten finishen. Zie de teampagina voor meer informatie.